خواص عسل برای کبد از دیرباز رایج بوده است و مردم از عسل برای بیماریهای کبدی استفاده می کردند. زیرا عسل نمی تواند بسیاری از بیماری های دیگر را درمان کند. در این مقاله سعی شده شما را با خواص عسل برای کبد بیشتر آشنا کنیم ، پس با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
آیا عسل برای کبد مفید است؟
اگرچه عسل برخلاف شکر حاوی ترکیباتی است که از چند جهت به سلامت کبد کمک می کند ، اما برخی از انواع عسل ممکن است به عنوان یک درمان طبیعی بهتر برای محافظت از کبد عمل کنند. قرن هاست که عسل به عنوان یک غذا در رژیم غذایی و به عنوان یک داروی طبیعی در خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما دانشمندان به تازگی با آزمایش بر روی حیوانات و انسان ها به مزایای آن برای سلامت کبد پی برده اند. فواید کلی عسل آن را شیرین تر از قند موجود در نوشیدنی ها می کند.
خواص عسل برای کبد
ارزش غذایی عسل
عسل حاوی انواع مواد مغذی از جمله ویتامین B ، پتاسیم ، منیزیم ، ویتامین C و کلسیم است. همچنین سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه است که بلوک های سازنده پروتئین هستند. شاید جالب توجه باشد ، عسل حاوی ترکیبات فنلی و مواد مفید است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که با اثرات بالقوه مضر رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و با پیری و بیماری های دژنراتیو مفصل ارتباط دارند.
از کبد در برابر سموم محافظت می کند
به نظر می رسد عسل در برابر سمومی که روی یک سری موش آزمایش شده اند محافظت می کند. موشهای بدون عسل آسیب قابل توجهی به کبد وارد کردند که با آنزیمهای کبدی افزایش یافت.
با این حال ، عسل از کبد و کلیه موش های دیگر در برابر سموم محافظت می کند و کلسترول آنها را بهبود می بخشد. محققان پیشنهاد کرده اند که فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنلی موجود در عسل می تواند مسئول محافظت از کبد باشد.
محافظ زرد
صفرا یک مایع گوارشی سبز رنگ است که در کبد تولید می شود و از مجاری صفراوی عبور می کند و در نهایت در کیسه صفرا جمع می شود تا به هضم غذا کمک کند. مشکلات شایع مانند سنگ کیسه صفرا ، التهاب یا حتی تومورها می توانند مجاری صفراوی را مسدود کرده و باعث آسیب کبدی شوند. هنگامی که به موش هایی که انسداد مجاری صفراوی داشتند عسل داده شد ، عسل به محافظت از کبد آنها کمک کرد.
عسل و جگر
درباره عسل و کبد: طب سنتی پیشنهاد می کند که برای بهبود مشکلات کبدی از مصرف عسل غافل نشوید. زیرا قندهای موجود در عسل به صورت گلیکوژن در کبد ذخیره می شوند. گلیکوژن با ایجاد حالت هموستاز در کبد ، انرژی کبد را برای تعادل سموم و میکروب ها افزایش می دهد.
جستجو کرد
میاسنیکوف و لاگینوف می گویند که در سال های اخیر از عسل برای درمان مشکلات کبد ، کبد و مجاری صفراوی استفاده شده است.
والتر استامبولیو: او تصمیم گرفت که اگر عسل به رژیم غذایی بیماران مبتلا به کبد و مجاری صفراوی اضافه شود ، می تواند در روند درمان کمک بزرگی باشد. از آنجا که عسل حاوی مقدار زیادی اسیدهای آلی ، مواد معدنی و آنزیم ها است که به کبد کمک می کند نقش خود را به درستی در سلامت بدن ایفا کند.
همچنین می توانید کمی ژل رویال و گرده برای افزایش خواص عسل برای کبد اضافه کنید.
شرم: دانشمند مشهور مدعی شد که از محلول عسل برای بهبود کوله سیستیت عفونی و هپاتیت استفاده کرده است. در نتیجه ، تجمع خون در کبد حذف شد و التهاب زردی کاهش یافت.
عادل قندیل و خانم اسماء منیر: آنها آزمایشاتی را برای تصحیح خواص عسل روی کبد انجام دادند. محققان به موش ها متیل کلرید کربن و الکل اتانول دادند که باعث مشکلات کبدی زیادی می شود. سپس آنها به سه گروه تقسیم شدند ، به گروه اول چیزی برای درمان داده نشد ، به گروه دوم مقداری عسل به صورت خوراکی ، به گروه سوم به هپارین و به برخی دیگر آب مقطر داده شد.
نتایج این آزمایش نشان داد که بیشتر موش ها پس از دو هفته جان خود را از دست دادند ، به جز گروه موش هایی که عسل می خوردند. 90 درصد آنها درمان شدند و موش های این موش ها کار خود را مانند قبل از بیماری انجام دادند.
این تحقیق اهمیت عسل را در درمان مسمومیت کبدی برجسته می کند. عسل همچنین در کاهش فشار خون و همچنین ذخیره گلیکوژن در کبد ، فعال شدن سلول های کبدی و مبارزه با رسوبات چربی در آنها مفید است.
عسل ممکن است توانایی کبد در کنترل گلوکز را بهبود بخشد
نویسندگان این نظرسنجی که در شماره ژوئیه 2012 مجله بین المللی علوم زیستی منتشر شد ، اعلام کردند که اگر عسل بتواند به نوعی قند خون را متعادل کند ، به کبد کمک می کند. کبد و لوزالمعده در کنترل قند خون نقش دارند. نویسندگان این مطالعه توضیح دادند که دیابت معمولاً با اختلال کبدی همراه است و به این نتیجه رسیدند که عسل از طریق یک سری فرآیندهای متابولیک می تواند توانایی کبد در کنترل قند خون را بهبود بخشد.
عسل و دارچین برای کبد چرب
احتمالاً بسیاری از شما می دانید که عسل و دارچین خاصیت چربی سوزی منحصر به فرد خود را دارند و معمولاً توسط متخصصان تغذیه در رژیم غذایی افرادی که دارای اضافه وزن هستند بسیار توصیه می شود. امروزه بسیاری از محققان به این نتیجه رسیده اند که مخلوط و مصرف عسل و دارچین می تواند برای افراد مبتلا به کبد چرب مفید باشد.
دستورالعمل عسل برای کبد
1. استفاده از شربت عسل برای تقویت و درمان بیماریهای کبدی به ویژه در فصل تابستان. 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه و یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب (نه خیلی سرد) مخلوط کرده و بنوشید. بهترین زمان برای نوشیدن بین وعده های غذایی است.
2 کسانی که از زردی رنج می برند باید دانه های انگور را بکوبند ، آنها را با عسل مخلوط کرده و بخورند.
3. راه دیگر برای افراد مبتلا به زردی کبد این است که دو لیمو را به مدت دو ساعت در یک لیتر آب جوش روی پوست خیس کنند ، سپس لیمو را له کرده و دو قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنند و هر 6 ساعت یک فنجان از آن را بنوشند. 14 روز
4. برای درمان بیماریهای کبدی ، یک قاشق غذاخوری عسل خالص و طبیعی را به مدت دو ماه در صبح و اواخر شب بخورید.
5. ترکیب روغن زیتون یا روغن ماهی با عسل به درمان مشکلات کبدی و تسریع روند بهبود کمک می کند.
طرز تهیه: 40 گرم روغن ماهی یا روغن زیتون را با 60 گرم عسل مخلوط کرده و روزانه یک قاشق غذاخوری در صبحانه میل کنید.
6. برای تقویت کبد ، بادام شیرین را هم زده و با عسل مخلوط کرده و صبحانه با قاشق می خورند.
7. برای تقویت کبد و رفع ضعف آن ، 20 گرم پودر زنجبیل را با 200 گرم عسل مخلوط کنید و یک قاشق مرباخوری با کمی آب ولرم برای صبحانه میل کنید.
8. برای درمان بیماری کبد ، کمی ژله رویال را با یک قاشق مرباخوری گرده با یک قاشق غذاخوری عسل با یک لیوان آب قاصدک در یک لیوان آب مخلوط کرده و قبل از صبحانه به مدت 14 روز در ماه بنوشید.9. یکی دیگر از درمان های بیماری کبد این است که 20 گرم پودر سیاه دانه و 10 گرم آلوئه ورا را با 200 گرم عسل مخلوط کرده و روزانه یک قاشق غذاخوری از آن را صبحانه به مدت یک هفته صبحانه میل کنید.
توجه: این مقاله فقط برای اهداف آموزشی است و برای استفاده از آن باید از یک متخصص مشورت کرد.
قبلا بوده ای؟ عسل برای بیماری کبد استفاده کرده اید؟ اگر تجربه یا پیشنهادی دارید ، لطفاً آن را با ما به اشتراک بگذارید.
https://bit.ly/3lKpeDw